FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aku pengin supaya saka situs, carane supaya?

: Ya, sampel free cumawis, nanging daya kudu sing .Mangga ngirim panaliten kanggo kita utawa hubungi manager perdagangan kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

Apa kang ngontrol kualitas?

Kita bakal ngatur konfirmasi sampel sadurunge prodcution massa .Sak prodcution, kita duwe profesional kontrol Staff QC kualitas lan nggawe selaras kanggo sampel dikonfirmasi .kita uga bakal njamin akurasi packaging lan ngirim shipping sampel .welcome kanggo kita pabrik mrekso .

Aja sing nyedhiyani OEM lan Potongan?

manawa. kita bisa nyedhiyani OEM paling lan Potongan layanan.

apa istilah pembayaran?

30% simpenan, imbangan marang salinan B / L.

Irrevocable L / C ing ngarsane.

apa wektu pangiriman Panjenengan?

Umumé, bab 30-45 sawise supaya

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !