FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Abdi hoyong mesen ti situs anjeun, kumaha carana mesen?

: Sumuhun, sampel bebas nyaéta sadia, tapi muatan kedah ku anjeun .please ngirim panalungtikan pikeun urang atanapi ngahubungan manajer dagang urang pikeun meunang inpo leuwih lengkep.

Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas nu?

Urang bakal ngatur konfirmasi sampel saméméh prodcution massa .During prodcution, urang kudu profésional kontrol staf QC kualitas jeung nyieun luyu jeung sample dikonfirmasi .we ogé bakal ngajamin katepatan tina bungkusan na kirimkeun Anjeun ongkos sampel .welcome ka pabrik urang pikeun mariksa .

Anjeun nyadiakeun OEM na ODM?

pasti. bisa nyadiakeun OEM pangalusna sarta ODM jasa.

naon istilah mayar anjeun?

30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

Irrevocable L / C dina tetempoan.

naon waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, ngeunaan 30-45 sanggeus urutan

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !