Gray titik sudette ruku ngompa datar - Industri Cina Zhejiang ngabalikan

Gray titik sudette ruku ngompa datar

Pondok Description:

Gray suedette ruku numput ballet nunjuk


  • Harga :: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Pasangan / per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai ect
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Moq: Contact supplier to know qty
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Item Gray suedette ruku numput ballet nunjuk 
    2.Brandname ODM / OEM
    3.Season Spring / Autumn / Summer
      luhur Suedette
    4.material  pinding pu
      Insloe pu
      Outsole Tpr
    5.Color Hideung, Gray, Wilujeng sumping ngaropéa
    6.Size 36-41 #
    7.Gender awéwé 
    8.Moq 800prs Per Warna 
    9.Packing Ploybag, kotak, Wilujeng sumping ngaropéa

    Product details picture:

    Gray titik sudette ruku ngompa datar

    Grey sudette bow point pumps flat.1

    Grey sudette bow point pumps flat.2

     

    Color reference:

    Hideung titik sudette ruku ngompa datar

    1111 2222 3333 4444 5555

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !