hot sale cheap high quality red canvas espadrills casual shoes - China Zhejiang Restart industry

hot sale cheap high quality red canvas espadrills casual shoes

Pondok Description:

Hot sale cheap high quality red canvas espadrilles casual shoes


  • Harga :: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Pasangan / per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai ect
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Moq: Contact supplier to know qty
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Item Diobral panas mirah kanvas beureum espadrilles kasual 
    sapatu 
    2.Brandname ODM / OEM
    3.Season Spring / Autumn / Summer
      luhur kanpas
    4.material  pinding kanpas
      Insloe kanpas
      Outsole Tpr + jute
    5.Color Beureum, Wilujeng sumping ngaropéa
    6.Size 36-41 #
    7.Gender awéwé 
    8.Moq 1200prs Per Color 
    9.Packing Ploybag, kotak, Wilujeng sumping ngaropéa

    Product details picture:

    hot sale cheap red canvas espadrills casual shoes 1 diobral panas mirah kanvas beureum espadrills sapatu kasual hot sale cheap red espadrills casual shoes

     

    1111 2222 3333 4444 5555

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !