Tan anyaman peep toe pompa datar - Industri Cina Zhejiang ngabalikan

Tan anyaman peep toe pompa datar

Pondok Description:

woven peep toe flat pump


  • Harga :: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Pasangan / per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai ect
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Moq: Contact supplier to know qty
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Item Tan woven peep toe pump flat sandals
    2.Brandname ODM / OEM
    3.Season Spring / Autumn / Summer
    luhur pu
    4.material pinding pu
    Insloe pu
    Outsole Tpr
    5.Color Tan, Wilujeng sumping ngaropéa
    6.Size 36-41 #
    7.Gender awéwé
    8.Moq 800prs Per Color
    9.Packing Ploybag, kotak, Wilujeng sumping ngaropéa

    Product details picture:

    Tan woven peep toe pump sandals.1

    Tan anyaman peep toe pompa datar

    Tan woven peep toe pump sandals.2 Tan woven peep toe pump sandals

     

    1111 2222 3333 4444 5555

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !